Att se sitt barn växa upp och bli en helt egen liten person är bland det ballaste man kan vara med om. Så häftigt att få följa varje steg, varje fas och få vara med på alla möjliga och omöjliga resonemang. Som att jag helt plötsligt, när mini fyllde 3 år, förvandlades till en bajskorv. Japp. Detta är tydligen mitt namn nu. Ja, det är förvisso namnet på allt nu för tiden!  Eller när 6-åringen kontrar vid tillrättavisande "Har kungen gjort fel någon gång? Då kan väl jag också göra fel?". Det är liksom allt eller inget med familjelivet: upp och ner, högt och lågt och den mest läskiga, spännande och härligaste berg-och-dal-bana i världen!

Jag älskar själv att bläddra i fotoalbum och minnas händelser jag upplevt under mitt liv. Titta tillbaka och minnas människor som betytt mycket för mig och som nu faktiskt inte finns i mitt liv längre. För mig handlar bilder om att minnas och att själv bli ihågkommen. Därför vill jag också att ni ska kunna vara naturliga och er själva framför kameran. Många av mina kunder säger ofta "vi vill bara ha kort på barnen, vi vuxna behöver inte vara med". Men vet ni? Det behöver ni visst. För hur många bilder har ni där hela familjen är samlad och alla är med? Jag lovar, ni kommer att tacka mig ;)  Bilderna över är två av väldigt få bilder jag har på mig själv tillsammans med mina två döttrar - ovärderligt om ni frågar mig! 

 
Familjefotografering-Karlskorna

Tycker du att det är lite meckigt att fixa fotoalbum, beställa printer och rama in? LUGN, Jag fixar det. På så sätt får du mer tid till familjen och när du får din beställning av mig är det bara att sätta upp på väggen, lägga fram fotoboken och slå in tavlorna till de som ska få dem. Ganska skönt eller hur? 

BOKA - FOTOGRAFERING - BILDVISNING - LEVERANS 

  • Ni bokar en fotografering, jag mailar över mer information om fotograferingen och lite frågor om familjen - allt för att lära känna er lite bättre innan vi ses.
  • Sedan ses vi för lek, bus och en härlig familjestund tillsammans och kanske funderar ni  på när ni går hem om jag tog några bilder alls? 
  • Cirka 14 dagar efter fotograferingen ses vi igen, antingen hemma hos mig eller hemma hos er, för bildvisning. Här kommer ni få se alla bilder, klämma och känna på olika album, ramar, fotopapper och bestämma er för vad som passar er bäst. 
  • En tid efter beställningen levereras era produkter och ni kommer ha minnen för livet i ert hem! 

VAR SES VI?
Antingen ses vi på en plats utomhus: vid en strand, skogen eller någonstans i stan kanske? Ni kanske har ett eget speciellt smultronställe ni gärna vill fotograferas på? Let's do it!  Eller så kommer jag hem till er och har en så kallad "Lifestylefotografering", ett dokumenterande utav er vardag helt enkelt. Ni kanske bakar, läser en bok, myser i soffan eller har fredagstacomys? Eller vill ni att jag följer med er på picknick? 


BOKA ER FOTOGRAFERING HÄR: 

Name *
Name
Gärna ålder och något intresse